OPG Josipović Aronija

menu

aronija prah

aronija prah

100% Bio Aronija* u prahu

*iz ekološke proizvodnje

OPIS:

Bio Aronija u prahu - dodatak  prehrani

PREPORUKA:

Malu količinu praha dodati u  müslle, jogurte, namaze ili kao dodatak  tijestu za izradu domaćeg kruha. Budući da djeluje kao prirodan konzervans može se umiješati  u domaće džemove i marmelade. Aronia Original koristi ga pomiješanog s medom kako bi dodatno ojačali prirodne funkcije organizma. 

  • 100% organski
  • Bez glutena, dodanih boja i konzervansa
  • Pogodan za dijabetičare
  • Odličan za vegetarijance i vegane
  • Posjeduje eko certifikat HR-EKO-01

P.S.:

Kada želite razveseliti vaše najmlađe u tijesto za slastice pomiješajte malo praha od Aronije čime ćete obogatiti vaše slastice i dobiti zanimljivu i prirodnu boju.

 

SASTAV:

Aronija* ( Aronia NERO)

 

*******************************************************

IZ ČLANAKA O ARONIJI:


Bio Aronija u prahu dodatak je prehrani koji jača obrambenu sposobnost organizma. U suradnji s nutricionistima i znanstvenicima iz Potsdama  dokazano je njeno jako antibakterijsko i antioksidansko djelovanje koje se u najvećoj koncentraciji nalazi u ljusci i sjemenkama aronije. Za razliku od uvriježene prakse mljevenja sušenih bobica, prah Bio Aronije dobiva se isključivo nakon procesa cijeđenja i odvajanja matičnog soka nakon čega se ljuske i sjemenke aronije pažljivo odvajaju i melju u sitan prah. Upravo tim procesom sačuvane su sve nutritivne vrijednosti aronije.

Aronija je od najcjenjenijih namirnica koja spada u kategoriju supervoća, zbog visokog udjela polifenola, flavonoida zbog kojih je pri vrhu ljestvice najjačih antioksidansa. Istraživanja pokazuju njeno antikancerogeno djelovanje  kao i visok postotak uspješnog djelovanje u prevenciji  kardiovaskularnih bolesti-snižava krvni tlak i razinu kolesterola u krvi te pospješuje cirkulaciju. Sadrži visoku koncentraciju vitamina i minerala čime pomaže održati zdravlje mokraćnog sustava, kao i probavnih procesa koji pridonose boljem i vitalnijem stanju organizma.

 

Fotografije

Video

Facebook Twitter Google plus
share
keyboard_backspace search print QR arrow_upward